E-Mail Adresi

info@rfbm.com.tr

Telefon Numarası

+90 332 251 54 17

Rulo Sac Açma Makinesi Nedir Çeşitleri Nelerdir?

Rulo Sac Açma Makinesi Nedir Çeşitleri Nelerdir?

Rulo Sac Açma Makinesi Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Rulo sac açma makineleri, demir-çelik veya demir dışı malzemelerin açılmasını ve sarılmasını sağlamak için kullanılan makinelerdir. 
Çeşitleri; mekanik rulo açıcı, hidrolik rulo açıcı, çift tamburlu rulo açıcı ve palet tipi rulo açıcı olarak sıralanabilir. 

Mekanik Rulo Açıcı
Hidrolik rulo açıcılara nazaran daha küçüktürler, daha az yer kaplarlar. Mekanik rulo açıcılar 500 ila 2500 kg arasında rulo sacları kolaylıkla açabilmektedir. Mekanik rulo açıcılar 0,3mm ile 8 mm arasındaki ruloları işleyebilirler. 

Hidrolik Rulo Açıcı
Farklı modelleri sayesinde 6 ton ila 30 ton arasındaki rulo sacları açabilmektedirler. Hidrolik açıcılarda ruloyu makineye takma ve çıkarma işlemi çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Bu yüzden mekanik rulo açıcı yerine tercih edilmektedir. Hidrolik rulo açıcılar, rulo sacları bozulmadan kolaylıkla açabilmektedirler.

Çift Tamburlu Rulo Açıcı
Rulo açma süresini hızlandırmak ve minimuma indirmek amacı ile tasarlanan bir rulo açma makinesidir. Çift tambur sayesinde rulo sac açıcı hiçbir şekilde durmamakta ve minimum zamanda maksimum verim elde edilmektedir. Çift tambur rulo açıcılar 750 kg ile 6000 kg arasında rulo taşıma kapasitesine sahiptir.

Palet Tipi Rulo Açıcı; Palet üzerine yatay istiflenmiş dar rulo sacları açmak için kullanılmaktadır.
 

whatsapp